Kontakta oss
Vz4xaqV789Q
Smakprov - föreläsning
Framgångsrikt företagande och personlig framgång börjar med sunt förnuft. Jag förklarar på ett enkelt sätt hur vi som individer hänger ihop med företagskulturen, dess ledarskap och vad som leder till framgång.

Genom att involverar och engagerar åhörarna med energi och en lagom dos självironi inspirerar jag till en bättre morgondag.

Jag ser mig som en apostel av det sunda förnuftet. En ivrig förkämpe för människans förmåga att ständigt bli bättre. En förespråkare för ett öppet och innovativt arbetsklimat. Jag brinner för att väcka glöden och passionen hos andra och för att hjälpa individer och verksamheter att lägga tid och pengar på rätt saker. Att skapa mervärde är för mig en dygd och onödig byråkrati en dödssynd.

Hör av er till mig och berätta era behov, så ska jag göra mitt yttersta för att uppfylla dem. Ingen scen är för stor eller för liten för mig. Jag levererar både på Svenska och Engelska, det är upp till dig.

Ett axplock av tidigare Inspirationsföreläsningar: 
  • Framgångsrikt företagande – från insidan och ut
  • Bli ditt Bästa jag
  • Bli en Feedback-mästare!
  • Hållbarhet – så mycket mer än bara miljö

Läs mer på min sida inspirationsföreläsare.nu
Eller se min profil hos Sveriges Talare.


Några Referenser:
"Andreas Odhage är lätt att samarbeta med och var bra på att lyssna in de behov och förväntningar som just vår målgrupp var intresserad av. Hans föreläsning fick också goda omdömen av våra deltagare på KvalitetsMagasinet Live!"
- Anna Nyström, Chefredaktör, KvalitetsMagasinet
"Andreas var lysande, jag är jättenöjd!"
- Jan Malmberg, Chef BI Norrköping, Sveriges Byggindustrier
Tillsammans reser vi oss! 

Assurgo Coach & Konsult har sitt säte i Linköping, Östergötland, men under rätt förutsättningar finns inga geografiska begränsningar.