Kontakta oss
Assurgo är ett latinskt verb som betyder att resa sig och växa i mod. Detta är något vi bör göra som grupp, individ och medmänniska för att kunna skapa ett hållbart samhälle för framtiden.

I min logotype återfinner du ett A som är format som en pil som riktar sig uppåt med en vågrörelsen som här symboliserar förändringar. Tillsammans med människan som flyger uppåt visar det vår strävan att nå nya höjder genom förbättring. Att resa oss och bli våra bästa jag. Allt inneslutet av en cirkel, den perfekta formen.  

Integritetspolicy

Jag samlar in dina kontaktuppgifter genom kontaktformulär på den här hemsidan för att kunna tillgodose dina önskemål och förse dig med information. Jag samlar också in statistik från besökare på hemsidan för att kunna utveckla innehållet på sidorna. Insamlad information kommer inte att sälja eller delas till tredje part om det inte finns en rättslig anledning. Genom att besöka hemsidan eller skicka meddelande genom kontaktformuläret godkänner du den här policyn. Du kan när som helst avregistrera dina kontaktuppgifter genom att skicka e-post till info@assurgo.org  

Om mig

Andreas Odhage

Jag arbetar i dagsläget heltid som VD för Galvanoservice i Hillerstorp AB och som vVD för Schlötter Svenska AB. 

Har mångårig erfarenhet av förändringsledning, ständiga förbättringar och att arbete med systematisk kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöarbete i praktiken. Mitt arbete under 6 år som global revisionsledare inom flera ISO-standarder har gett mig värdefulla insikter i vad som fungerar bättre och sämre när det kommer till praktiskt förbättringsarbete med fokus på affären, medarbetarengagemeang och kundnytta. Detta kombinerat med en gedigen verktygslåda från Lean, Six Sigma och den agila världen gör att jag utifrån ett helhetsperspektiv kan se vad som krävs för att komma på rätt kurs i en verksamhet. ISO+Lean+Agile=Success!

Med värme och på ett opretentiöst vis förenklar, förbättrar och förtydligar vi tillsammans er vardag. Så att ni kan fokusera på att skapa mervärde och affärsnytta. 

Ett axplock på mina erfarenheter kring vad som krävs från företag som;

  • Växer från 50 till 300 medarbetare på kort tid
  • Dubblar sin omsättning från 500 miljoner till 1 miljard på 3 år
  • Har verksamheter och produktion i flera länder och tusentals medarbetare

Mitt syfte är Att hjälpa verksamheter att lägga sin tid och sina pengar på rätt saker utan onödig byråkrati.

Min mission är att rädda världen från onödig byråkrati och papperstigrar.

Min vision är att inspirerar med glädje och energi till en bättre morgondag.

Låt mig hjälpa er att nå högre med glädje och engagemang. Tillsammans reser vi oss!

För CV - se min profil på LinkedIn

Axplock referenser:

"Andreas lyfter oss på de områdena där vi är bra och är knivskarp i analyserna där vi behöver förbättra oss"
Carina Eklund - SYSAV

”Vi är mycket nöjda med Andreas och hans fokus på affärsnytta”
Sandra Halldin – Lantmännen Agroetanol

”Andreas har i sin revision fokus på affärsnyttan och hjälper därmed oss som organisation att förstå vad som är viktigast”
Frida Veibäck – VafabMiljö

”Andreas får människor att reflektera kring sitt arbete, han inspirerar och skapar motivation till fortsatt förbättringsarbete”
Maria Fors – Kraftringen

”We are very happy with Andreas approchable and positive attitude. He’s straight forward, uses open questions and were a good listener. Contributed to a nice open friendly and honest atmosphere”
Uta Ragnitz – Vanderbilt International Ltd

”Andreas är en lugn och kunnig ledarskapscoach som hjälpt mig att bryta invant beteende och öka min självinsikt. Att bli coachad av Andreas har varit en bra investering i mig själv och har ökat min tro på en positiv utveckling.”
– Ulf Andersson, Enhetschef, Sjöfartsverket

”Andreas är en upplyftande och drivande coach som hjälpt mig tillbaka på ett positivt spår, gett mig verktyg för att få mer energi och tron på att allt jag vill göra är genomförbart.”
- Ulrika Borg

Foto: Ida Gyulai
Tillsammans reser vi oss!