Kontakta oss
Assurgo är ett latinskt verb som betyder att resa sig och växa i mod. Detta är något vi bör göra som grupp, individ och medmänniska för att kunna skapa ett hållbart samhälle för framtiden.

I min logotype återfinner du ett A som är format som en pil som riktar sig uppåt med en vågrörelsen som här symboliserar förändringar. Tillsammans med människan som flyger uppåt visar det vår strävan att nå nya höjder genom förbättring. Att resa oss och bli våra bästa jag. Allt inneslutet av en cirkel, den perfekta formen.  

Integritetspolicy

Assurgo samlar in dina kontaktuppgifter genom kontaktformulär på den här hemsidan för att kunna tillgodose dina önskemål och förse dig med information. Vi samlar också in statistik från besökare på hemsidan för att kunna utveckla innehållet på sidorna. Insamlad information kommer inte att sälja eller delas till tredje part om det inte finns en rättslig anledning. Genom att besöka hemsidan eller skicka meddelande genom kontaktformuläret godkänner du den här policyn. Du kan när som helst avregistrera dina kontaktuppgifter genom att skicka e-post till info@assurgo.org  

Om mig

Andreas Odhage

Mångårig erfarenhet av förändringsledning, ständiga förbättringar och att arbete med systematisk kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöarbete. Global revisionsledare inom flera ISO-standarder.

Ett axplock på mina erfarenheter kring vad som krävs från företag som;

  • Växer från 50 till 300 medarbetare på kort tid
  • Dubblar sin omsättning från 500 miljoner till 1 miljard på 3 år
  • Har verksamheter och produktion i flera länder och tusentals medarbetare

Mitt syfte är Att hjälpa verksamheter att lägga sin tid och sina pengar på rätt saker utan onödig byråkrati.

Min vision är att inspirerar med glädje och energi till en bättre morgondag.

Låt mig hjälpa er att nå högre med glädje och engagemang. Tillsammans reser vi oss!

För CV - se min profil på LinkedIn

Axplock referenser:

”Vi är mycket nöjda med Andreas och hans fokus på affärsnytta”
– Lantmännen Agroetanol

”Andreas har i sin revision fokus på affärsnyttan och hjälper därmed oss som organisation att förstå vad som är viktigast”
– VafabMiljö

”Andreas får människor att reflektera kring sitt arbete, han inspirerar och skapar motivation till fortsatt förbättringsarbete”
– Kraftringen

”We are very happy with Andreas approchable and positive attitude. He’s straight forward, uses open questions and were a good listener. Contributed to a nice open friendly and honest atmosphere”
– Vanderbilt International Ltd

Foto: Ida Gyulai
Tillsammans reser vi oss! 

Assurgo Coach & Konsult har sitt säte i Linköping, Östergötland, men under rätt förutsättningar finns inga geografiska begränsningar.